26 de setembre 2008

El sopar de les ex-alumnes de la Srta. Brau

Foto de Jrrof. Tots els drets reservats.
Ja ha passat un any i ja toca organitzar el sopar de cada any de les amigues i companyes de classe del col·legi.
Ahir vaig anar al Restaurant La Font, de Granollers, a fer l'encàrrec del sopar, preu tancat i menú triat. El més carregós ja està fet i dic carregós perquè desplaçar·me a Granollers i trobar aparcament a prop del restaurant és tota una odissea.
Ara tan sols queda anar trucant a les "nenes" (la majoria ja som àvies) per dir: dia, hora, lloc i preu i anar confirmant qui podrà venir i qui no.
Aquest sopar anual ja fa al menys 15 anys que el fem, ho va començar l'Avelina qui es va anar encarregant de localitzar-nos i convocar-nos, sempre se'n va encarregar ella fins fa 3 anys que va dir que volia que se'n encarregues una altra i ho vaig agafar jo. Ara li dol perquè de fet li agradava i en realitat el que volia era que anéssim ensabonant dient-li "Avelina si no fos per tu no ens en sortiríem" però com que cada any és queixava de la feina que tenia en preparar-ho, varem decidir cuidar·nos'en nosaltres.
De fet, no porta tanta feina, i en un parell de dies a estones ja queda solucionat i confirmat. El que em trobo és que passat l'agost ja hauria d'anar programant el dia perquè gaire be sempre ho volem fer pel setembre i no me'n recordo; no me'n adono i ja estem a finals de setembre i les he de convocar amb massa poc de temps però això també és una avantatge perquè en una sola trucada ja confirmes, si no els va be el dia doncs ja està no venen i punt. Trucar amb més de temps et pots trobar que et diguin que si i llavors per qualsevol raó no es presentin i no tinguis temps d'anular el "cobert" del restaurant.
Enguany doncs farem el sopar el divendres 3 d'octubre i el més segur és que com a mínim en serem 25 o 26. En aquests sopars ens ho passem força be, xerra que xerraràs explicant-nos "batallitas" i ensenyant-nos les fotos dels néts (abans eren les fotos dels fills), també ens expliquem acudits pujats de to i ens dediquem força al "marujeo", però mireu: una vez al año no hace daño.
Una cita: " No hay mal que cien años dure " - refrany popular -

1 comentari:

Atlántida ha dit...

Ni dos ni tre tampoco! Què t'ho passis molt bé al dinar amb les amgiues.