19 de novembre 2009

Noves intencions, canvis d'actitut

galeria de Chuck Hunts. Tots els drets reservats.
Flors repetides, els clavells la meva flor preferida, perquè estic il·lusionada.
Una vegada més durant els darrers 5 anys, que faig propòsits de noves intencions i de canvis d'actitut.
Aquesta vegada però, sembla que m'ho estic prenent en "serio" de veritat. Em sento molt més animada, alleugerida, i fins i tot il·lusionada.
Dies enrere vaig dir que s'apropaven canvis personals importants i de moment tot fa pensar que així serà i malgrat tenir una certa recança de deixar enrere algunes coses, tinc la impressió de que els aconteixements aniran molt més de presa del que creia i això em fa tenir ganes d'anar ràpid i avançar-me en els preparatius. M'il·lusiona haver de classificar, guardar, llançar, pensar, preparar,......... tot el que ens ha d'acompanyar: roba, llibres, mobles, menage, records, estris que no serveixen per res però que tenen unes connotacions sentimentals que fan que no te'n vulguis desfer i que finalment i fent de "tripas corazón" el més segur és que acabin a la deixelleria.
M'il·lusiona també planificar en certa manera les pròximes rutines diàries, com serà el dia a dia, totes les coses que hauré de tornar a reprendre que havia deixat de banda. Planificar també els meus espais, definir-me de nou amb les aficions, tornar a sentir el plaer d'abans en la lectura, en definitiva i com molt be va dir ell, tornar a ser jo.
El futur sempre és incert però aquesta vegada crec que serà a partir d'ara un bon futur. La vida ens ha donat molts pals però potser ¿algú? ha dit que ja n'hi havia prou i d'ara en davant tot anirà sobre rodes.
Una vegada més us he parlat de mi, això no està gaire be però ho havia de fer. Ja tindré temps de comentar notícies, aconteixements, política, desgràcies, alegries..... del món mundial.

2 comentaris:

Júlia ha dit...

M'alegro molt de veure't tan animada, endavant, una abraçada!

jrrof ha dit...

ei! Marili m'alegra llegir les teves paraules plenes de sinceritat