05 de juliol 2010

15 dies han passat. ESTIU

Galeria de Vanda. Tots els drets reservats.
Ja fa 15 dies des del meu últim escrit, en ell parlava de l'estiu que semblava que no volia arribar.
Doncs JA EL TENIM AQUÍ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ amb temperatures molt altes i cel blau radiant.
Segurament per culpa d'aquesta calor (begudes fredes, canvis de temperatura, etc...) he agafat un refredat d'estiu d'aquells que costen tant de marxar. Enguany que puc gaudir de piscina a peu de terrassa per culpa d'aquest refredat tan sols m'he banyat a la piscina una sola vegada.
Ja estic millor però i espero que per la pujada de temperatura que han previst els homes del temps a partir del dijous, malgrat quedi una mica de tos (fumut tabac) podré refrescar-me i fer una mica d'exercici al mateix temps a la piscina.
Ja tenim totes les coses al seu lloc, a casa ja no sembla a "can seixanta" i de mica en mica anem resolent petites coses. Varem pintar (un pany de paret només) hem penjat cortines, connectat teles i TDTs, triat discs i CDs. i llençat un munt de coses inútils que guardàvem per sentimentalisme.
Tot apunt per continuar amb més il·lusió la feina i la vida.
Aquest cap de setmana se'ns prepara be. Anirem a la muntanya amb els amics Xavier i Magda. Sortida programada abans de la convocatòria de la manifestació, per tant aniré a la manifestació en el pensament i l'ànima.
Fins aviat.