18 de gener 2015

DES L'AGOST PASSAT......


 Estem a 18 dias de gener d'aquest nou any 2015 i sembla que va ser ahir que vaig dir que volia tornar a escriure en aquest blog de manera més sovint. Han passat ja 5 mesos i no ho havia tornat a fer, avui, no se per quina raó, m'han picat les ganes d'escriure i sense saber molt bé de que parlar, aquí estic escrivint.
Son les 6 del matí i ja fa una hora que estic llevada, pateixo d'insomni bastant sovint i arriba un moment que ja no em puc estar més al llit.
Al llarg d'aquests 5 mesos han passat un munt de coses aquí a casa meva, casa nostra i arreu del món. No cal que us en faci 5 cèntims perquè ja en deveu estar assabentats, avui dia amb els mitjans de comunicació, les xarxes i la nova tecnologia, tothom sap de tothom.
Acabem d'estrenar un nou any i se'ns presenta més o menys com el que acabem de passar. La crisi no s'acaba, el govern continua retallant per tot i fins i tot ens retalla la llibertat.
La Generalitat, otro que tal, després de 2 anys de monotema (consulta i independència) estem igual. Es va inventar una consulta que finalment va acabar essent irrellevant i descafeïnada, continuem doncs amb el monotema i finalment ha avançat les eleccions autonòmiques al 27 de setembre d'enguany. Pel maig ens toquen eleccions municipals i pel setembre autonòmiques, o sigui que hem entrat a un any de plena campanya electoral i monotemàtica "el procés".... independència si, independència no, i així anem passant traient fulles a la margarita i mentres la sanitat, l'educació, la cultura, l'atur.... deixats de la ma de Déu. Ni els de Madrid governen ni els d'aquí tampoc.
Plego, tornaré, no se quan però ho faré.

Cap comentari: