16 d’agost 2010

A la meitat d'agost.

Focs artificials. Tots els drets reservats.
Ja estem a la meitat d'agost, això vol dir que ja ens queda poc de gaudir de l'estiu. Hem tingut turmentes, xàfecs, vent i fresca durant uns quants dies. Avui sembla que de moment ens farà bon temps, al menys el matí s'ha llevat amb sol i cel blau.
L'agost és el mes de les Festes Majors de la majoria dels pobles d'arreu de Catalunya, Festes Majors que enguany s'han vist minvades, en quant a espectacles, per la crisi econòmica que estem patint, però que continuen i on la gent de cada ciutat, poble i poblet intenta passar-ho be i participar en tot el que es fa.
Quan jo era jove, també es feien les vacances per l'agost de manera majoritària, i a mi m'hagués agradat més fer-les pel juliol perquè normalment si et plovia a mitjans d'agost, el temps ja refrescava i adéu platja. D'uns anys enrera sembla que ha canviat una mica la metereologia donat que darrerament les turmentes d'estiu ens arribaven pel setembre i d'aquesta manera semblava que l'estiu fos una mica més llarg.
Enguany però, hem tingut hivern i primavera amb els comportaments propis de cada temporada i pel que sembla també serà així l'estiu, i tot i que potser ens torni a fer calor, aquesta ja no serà tant xafogosa com a ple estiu.
Diuen que els anglesos quan no saben de que parlar parlen del temps, avui sembla que a mi m'hagi passat el mateix.
Miraré d'esbrinar dins la memòria per escriure algun record que us pugui ser interessant.

3 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

Certifico això dels anglesos: des que visc a Gran Bretanya, 90% de les converses comencen parlant del temps, o sigui qeu domino bastant el tema ;-). Aquí les estacions sembla que s'hagin avançat un parell de mesos, perquè l'estiu cau a finals de maig i ara ja sembla que estiguem a plena tardor.

Marali ha dit...

Com et va per Gran Bretanya? fa molt que hi vius? no ho sabia.Suposo que com a tot arreu d'anglesos n'hi ha de tota mena però, mira, no em cauen gens be. Ah! i el temps ! no se pas si m'hi podria adaptar. Gràcies pel comentari.

Salvador Macip ha dit...

Dos anys i mig, hi porto, i sí, hi ha gent de tota mena. Al temps costa adaptar-s'hi, però per això es van inventar les low cost ;-)