14 de desembre 2011

A PUNT D'ENTRAR A L'HIVERN




Hem començat la setmana  d'equador de desembre, ara ja fa força fred tot i que fins el 21 no comença oficialment l'hivern.

No m'agrada l'hivern (crec que cada any dic el mateix), però enguany de moment no està essent massa depriment perquè ens deixa gaudir de sol i cel blau. Ja varem tenir un novembre molt plujós i gris, m'agradaria que les Festes de Nadal fossin lluminoses de sol i blau perquè estar reunits tota la família si ens acompanya el temps és més motiu d'alegria.

Aquesta setmana però me'n aniré a passar divendres, dissabte i diumenge a La Vall Fosca, Cabdella. Allà farà molts més fred, neu no crec que n'hi hagi, però fred del bo si. Ja hi aniré preparada pel que fa a roba d'abric i confio que el sol m'acompanyarà per poder gaudir molt més d'aquesta sortida que des de fa un parell d'anys faig cada desembre per acompanyar al músic. És una sortida que inclou també les companyes dones de músic i ens ho passem d'allò més be, malgrat el fred, jejeje........ fins i tot ballem (ajuda a fer passar el fred).

Gaire be a ple hivern i molt a prop del Nadal, aniré fent un post, si no diari, a dies alternatius per explicar-vos les meves sensacions, sentiments i reflexions o opinions.

Fins aviat.