30 d’octubre 2008

Imprevistos

Foto de jrrof. Tots els drets reservats.
De la mateixa manera que entre les llambordes malmeses hi neix un petit brot d'herba, els imprevistos en una casa surten de la mateixa manera i gaire be mai venen sols.
Ahir, el primer imprevist va ser el dia de pluja i fred amb una baixada de temperatura espectacular que ens va obligar a posar en marxa la calefacció. Segon imprevist, de cop i volta de la caldera comença a sortir aigua i resulta que el dipòsit te una fissura i per allà s'escapoleix l'aigua amb bastant de pressió. Mesura a prendre més immediata: recollir aigua en olles i galleda que puguem necessitar i tancar l'aixeta de pas. Avisar al tècnic en calefaccions i demanar-li que "per favor" ens vingui quan més aviat millor. Ens abriguem perquè a dins de casa ja comença a fer fred i la llenya per fer foc està tota molla doncs no la tenim sota cobert. Tenim guardats al "quarto dels trastos-malsendreços" 2 radiadors elèctrics que desempolsem i endollem per a que escalfin una mica i l'avi no s'encostipi, i ens carreguem de paciència esperant que ens vingui el tècnic, quan finalment ve a mitja tarda ens diu que fins l'endemà no ho podrà venir a arreglar perquè li manca la peça que ha de canviar. Ja som a l'endemà i encara no ha vingut. Sense dutxa i morts de fred.
Com crec que ja vaig comentar dies enrere, les avaries o imprevistos no venen mai sols, després de la neteja de canonades, també se'ns va trencar un "manguito" de l'entrada d'aigua al bidet, quan ja estava tot arreglat, va i se'm trenca la bomba de benzina del cotxe, un altre imprevist i a més l'ordinador fen llufa i quasi una setmana a l'hospital. I ahir tot el que us he explicat. Toco fusta per a que no ens surti cap més imprevist ni cap més avaria, perquè aquests imprevistos tot i que ja comtes en el pressupost amb un tant, representen despesa de diners que amb la ditxosa "crisi" "no està el horno para bollos".

1 comentari:

Josep Rof Rof ha dit...

“Que mala suerte” per a casa teva uf! No continuïs per aquest camí. Ja se que tu no i pots fer res. Has fet lo millor que podies fer! Escriu-ho al blog em to d’humor i de pas buidar el pap. Ah! la foto xula i la j també. M’has fet passar un moment dolç lleguin-te. Bon cap se setmanaaaaaaaaaaaa Josep