08 de gener 2010

De les "FESTES" a la feina i "la cuesta de Enero"

Galeria de Emrank. Tots els drets reservats.
Ja hem arribat a una nova dècada, estem al 2010 i sembla que va ser ahir que varem canviar de segle.
Hem passat les Festes de Nadal, Cap d'Any i Reis d'una manera més moderada per la "p....crisi" però tampoc ens hem estat de res, menús més tradicionals, menys sofistificació i optant per allò que de sempre hem sabut que agrada a tothom (que en definitiva també resulta més econòmic, no cal que el pollastre sigui un capó de pota blava, i no cal tampoc menjar més marisc del que mengem normalment en un dia de festa assenyalada). No han faltat ni els torrons ni les neules ni el cava, o sigui tot com cal, sense abusar.
Ara, ja s'ha acabat, es tracta de retornar a la feina d'una manera normal i amb energia renovada, deixant de banda si ens hem fet aquells propòsits que sempre ens fem al començar un any nou però que gaire be mai acabem complint. Posem il·lusió i confiança en el dia a dia i anem fent que pas a pas tot anirà posant-se al seu lloc.
Els homes del temps ens han pronosticat una setmana de fortes glaçades, i fins i tot neu a cotes molt baixes a partir del 7 de gener. De moment (i estem a 8 de gener) hem tingut pluja fina, aire una mica més fred però tampoc és que hi hagi hagut una gran davallada de temperatura, naturalment estic parlant del meu entorn, Granollers, L'Ametlla, La Garriga, Cardedeu o Llinars; ja hem vist paisatges nevats arreu i hi ha hagut problemes a les carreteres per culpa de la neu però de moment no ens ha tocat. Confio en que les glaçades (si és que n'hi ha) no siguin massa fortes.
He viscut uns dies meravellosos (aniversari i Reis) amb la família i els néts. Tan sols de veure les seves carones rialleres i els seus ulls il·lusionats em queia la "baba". M'he engreixat més de satisfacció que no pas pel que he menjat. Això és vida i meravella.

10 comentaris:

Júlia ha dit...

Felicitats, m'alegro que hagi estat uns dies tan excepcionals, de fet per l'hivern ha de fer fred, que diuen.

Marali ha dit...

I tant que si, però que de tant en tant ens surti el sol i veiem una mia de cel blau no et sembla?. Bon Any Júlia i a veure si aquest any si i et faran àvia.

Anònim ha dit...

asdf

Anònim ha dit...

出会い

セフレ

Anònim ha dit...

アダルトビデオ

Anònim ha dit...

アダルト動画

Anònim ha dit...

セックス

Anònim ha dit...

無修正動画

Anònim ha dit...

無修正

Anònim ha dit...

おまんこ