04 de març 2012

recepta: OSSOBUCO a la napolitana

Tots els drets reservats

Llac Laurence. Tots els drets reservats




Recepta de la setmana:


OSSOBUCO A LA NAPOLITANA







Ingredients:  (4 persones)

6 talls d'ossobuco (morcillo amb l'os) de vedella.
1 pot de tomàquet triturat de 1/2 quilo.
1/2 got de conyac
farina, oli, sal.


El·laboració:

En una cassola (si és de fang millor) hi tireu l'oli escalfant-lo, prèviament haureu enfarinat i salat els talls de l'ossobuco que fregireu a la cassola deixant que es daurin pels dos costats. Sense treure els talls del foc hi aboqueu el conyac deixant que redueixi una mica i seguidament el pot de tomàquet triturat. Abaixeu el foc, tapeu la cassola i deixeu coure entre 3/4 o 1 hora, vigilant de tant en tant que no s'agafi i afegint-hi una mica d'aigua si cal.

Es serveix a taula en una plàtera amb julivert picat petit pel damunt.

Molt fàcil de fer i molt saborós


FRASE:  L'amor és la poesia dels sentits. - Honoré de Balzac.