Tots els drets reservats |
Llac Laurence. Tots els drets reservats |
Recepta de la setmana:
OSSOBUCO A LA NAPOLITANA
Ingredients: (4 persones)
6 talls d'ossobuco (morcillo amb l'os) de vedella.
1 pot de tomàquet triturat de 1/2 quilo.
1/2 got de conyac
farina, oli, sal.
El·laboració:
En una cassola (si és de fang millor) hi tireu l'oli escalfant-lo, prèviament haureu enfarinat i salat els talls de l'ossobuco que fregireu a la cassola deixant que es daurin pels dos costats. Sense treure els talls del foc hi aboqueu el conyac deixant que redueixi una mica i seguidament el pot de tomàquet triturat. Abaixeu el foc, tapeu la cassola i deixeu coure entre 3/4 o 1 hora, vigilant de tant en tant que no s'agafi i afegint-hi una mica d'aigua si cal.
Es serveix a taula en una plàtera amb julivert picat petit pel damunt.
Molt fàcil de fer i molt saborós
FRASE: L'amor és la poesia dels sentits. - Honoré de Balzac.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada