22 de febrer 2008

Ja ha començat...........

Foto de Mauro Naqueira. Tots els drets reservats.
Avui ha començat la campanya electoral per les generals del 2008, la real, perquè el que hem vist fins ara es veu que era pre-campanya, jejejeje.
Ja falta poc per les eleccions i passi el que passi em sembla que en general tots direm "uf" ¡ja era hora! i llavors després d'aquest sentiment d'alleugeriment del cansanci, haurem de pensar, segons qui hagi guanyat, que fem. Jo en particular penso que si guanya el PP ho tenim molt magra i que ens serà molt més difícil viure a Catalunya o a la resta d'Espanya perquè un país governat per aquests carques pot ser molt dolent. Carreguem-nos de paciència i esperem els resultats.
Espero i desitjo que guanyi el PSOE amb els suficients diputats per poder posar al seu lloc aquesta gent de dreta aferrissada en voler el poder per "salvar la pàtria" ja en varem tenir un de "salvador" que va durar 45 anys i que ens va deixar aclaparats i sense dir ni piu durant la seva tirania. No vull això pel meu net o nets.

1 comentari:

Maurici ha dit...

Em fa l'efecte que el que ens convé a Catalunya és que el partit que guanyi tingui necessitat de suports parlamentaris per a governar. Aquí a Catalunya tenim el privilegi de poder votar altres alternatives que entre altres coses permeten que els partits majoritaris no arribin a tenir majories absolutes, situació que sempre ha perjudicat els interessos de les minories, és a dir nacionalitats com Catalunya i Euskadi.