08 de març 2008

Dia de dol, tristesa i reflexió

Poca cosa escriuré avui, tan sols demanar-vos que llegiu l'editorial d'El Periòdico d'avui, aquí hi estic totalment d'acord amb el que diu. La resposta al vil atemptat d'ahir ha de ser la participació massiva per demostrar-los que tota la societat està en contra dels assessins i qué el que vol són les llibertats democràtiques.

3 comentaris:

Josep Rof Rof ha dit...

NO i NO.

RES ELS JUSTIFICA ni ara ni mai.

demà aniré a votar, molt trist:’-(
pensat en els cinc trets que s’han endut la vida d’un home...
pensat en el vuit que ha deixat a la família...
pensat amb la tristor d’un poble...

RES ELS JUSTIFICA ni ara ni mai.

Maurici ha dit...

Sempre he estat partidari de la negociació per solucionar aquest maleit tema de ETA, utilitzar solament les armes davant un monstre com aquest no és suficient són arrels que sorgeixen de individus, les armes eliminen a aquests però no les arrels. Avui,estic convençut,no són res mes que una banda de gangsters que viuen d'extorsionar a la gent per tant la negociació no és vàlida, Aznar i Zapatero ho han intentat i si han cremat.

Marali ha dit...

Josep, Les eleccions generals que en certa manera ens hauriem de prendre com una "festa" de la democràcia, per culpa d'aquests assassins avui s'ha convertit en un dia de dol i tristesa, aniré a votar amb el cor encongit i totalment identificada amb la familia i de tantes i tantes families que han patit aquests assassinats injustificables en nom de res.

Saltenc;
Si la societat basca, tota, els rebutja completament, estan acabats, sembla que ja tan sols els quedin les pistoles, però aquestes encara poden fer molt de mal. La justicia els ha de poder anar "caçant" encara que sigui tan sols d'un en un, confiem en això i que aquest malson que dura tants i tants anys s'acabi d'una vegada.