12 de maig 2008

Jornades blogosfèriques

Foto de Inneadathis. Tots els drets reservats.
Fotos de Núria Puig. Tots els drets reservats.
Aquest cap de setmana que acabem de passar ha estat marcat per la tan esperada pluja. Sembla ser que ha plogut arreu de Catalunya i que alguna capacitat s'ha recuperat als embassaments. Bones notícies.
També aquest cap de setmana s'han celebrat a Canàries unes Jornades importants de la blogosfera. "i-Cities" on en César Calderon. de NetoRaton.2, hi ha estat convidat entre d'altres bloguers i que han estat molt ben organitzades, havent treballat tots de valent.
I el pròxim dissabte 17 de maig, es farà la presentació a Vallromanes del llibre que va sortir de les primeres jornades de la Catosfera que es van fer a Granollers, LCL, (La Catosfera Literària)iniciativa de'n Toni Ibañez secundada per l'editorial "Cossetània" amb pròleg de Biel Mesquida. Com tots suposo que ja sabeu, aquest llibre reuneix 100 posts de bloguers escollits entre tots els que hi varen voler participar. Fa molta il·lusió a tots l'edició d'aquest llibre i esperem que a la presentació del mateix hi puguem assistir el màxim de gent de la Catosfera.
M'agradaria poder-hi anar però no se encara si m'ho podré muntar. En cas de que no ho pugui fer, moltes felicitats a tots els participants en el llibre.
Una cita: " Pot haver amor sense gelosia, però no sense temors " - Miguel de Cervantes Saavedra.

1 comentari:

Toni Ros ha dit...

Serà un plaer poder saludar-te el 17