07 d’agost 2009

Agost, calor i vacances............

Galeria de (az) Dave. Tots els drets reservats.
Tan sols quatre ratlles, no se de que parlar, tothom (o gaire be tothom) està de vacances. Platges, muntanya, turisme rural, càmping, o una setmana al Carib amb el braçalet de todo incluido, jejeje.........
Sembla que això de no haver anat al Carib a gaudir d'una setmana de "dolce far niente" ja comença a semblar una cosa insòlita perquè gaire be la majoria de la gent s'ha permès aquest viatge tot i que potser l'han hagut de pagar a terminis.
Sempre ha estat el meu parer que les vacances són per descansar i gaudir d'una rutina diferent de la de tot l'any. Sobre tot descansar, i sóc amant d'anar me'n a un hotel, on no m'hagi de preocupar de res, esmorzar, platja, dinar, "siesta", passeig, sopar, una copa a la fresca i dormir.
Ara be, per fer això no cal anar al Carib, en qualsevol hotel de la nostra Costa Brava, o del Maresme ho pots fer, descanses i ja està, l'entorn te molt poca diferència i potser no val la pena gastar-se per una setmana més de 2.000 euros i tenir feina per pagar-los fins l'estiu vinent.
Hi ha però qui escull anar a conèixer món aprofitant les vacances. Jo d'aquestes vacances en dic viatges culturals, que em sembla molt be, però que en el fons penso que han de ser esgotadores, perquè si vols veure: museus, esglésies, monuments, passejos, i conèixer la història d'aquella ciutat que has anat a visitar, no deus parar d'anar amunt i avall tot el dia i arribar extenuat a l'hotel. De tota manera crec que està molt be, és una manera més de canviar la rutina de la resta de l'any i a més pots parlar amb coneixement del que has vist; això si, considero que aquest tipus de vacances són per gent jove, activa i entusiasta de saber.
Be, les vacances són sempre benvingudes i esperades amb ganes perquè un es cansa de la feina diària i sempre va be aquest trencament. Tant si marxes de casa com si no, varia la rutina diària i s'arriba a descansar.
Jo no en faig de vacances, no me'n vaig enlloc, però si que la feina de l'oficina ens la prenem més relaxada i fem tan sols el dia a dia. O sigui: Aguanteu de la millor manera la calor i PASSEU UNES BONES VACANCES de la manera que heu triat.

1 comentari:

jrrof ha dit...

ei!
jo tampoc he fet vacances a casa sense trànsit de fills néts s’està "tranquil i be" i diguem que amb conec els topalls un bon llibre i http://enfoques6ela.blogspot.com/2009/08/rayuela.html