19 de juny 2011

Diumenge, estiu i compres.

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Ja torno a ser aquí, avui estem a diumenge i fa un dia magnífic, cel blau, sol i no massa calor donat que passa un airet molt bo.
Malgrat que no acostumo a sortir mai els diumenges, avui ho he fet perquè aprofitant que a Sant Antoni de Vilamajor hi ha un mercat molt maco i complert, a part de passejar una mica he fet un parell de compres que necessitava. Hem pres un café amb gel i de nou cap a casa a fer el dinar.
Em costa molt sortir de casa però m'he posat al cap que he de fer un esforç i fer-ho doncs m'és bo i terapèutic, també és veritat que malgrat la meva independència, cada vegada més em costa sortir sola. Avui m'ha agradat aquesta petita passejada acompanyada. Ho repetirem.
La setmana vinent serà Sant Joan, "festa grossa" a casa nostra, n'hi ha 3 de Joans, ho celebrarem com sempre tots junt amb un bon dinar, potser una paella de marisc? ¡ en tinc unes ganes ! aquest dia trencarem el règim, que de moment sembla que està donant bons resultats, i gaudirem del menjar i el cava a plaer. No hi haura revetlla de Sant Joan perquè per sort, com tots els músics aquella nit treballaran.
Bona revetlla a tots i moltes felicitats a tots els Joans.
Passat Sant Joan ha arribat per mi l'estiu i l'hora d'anar a la platja o banyar-me a la piscina.

1 comentari:

Jose Ramon Santana Vazquez ha dit...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
MARALI

CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...
ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

José
Ramón...