21 de maig 2009

Eleccions al Parlament europeu..................

Avui m'he unit a la "cause" a facebook.... "Ponte de amarillo", aquesta causa és promoguda com a campanya electoral de cara a les pròximes eleccions europees, on el PSOE hi presenta com a cap de llista a "J.A. López Aguilar".
El color grog és en el seu honor donat que és nat a Canàries i ja sabeu que entre els plàtans i els canaris (ocells) el grog és el color de les illes.
Vaig tenir l'ocasió d'escoltar-lo quan vaig anar a les jornades del PSC a Tarragona i us puc dir que és molt bon polític, molt bon orador, molt proper i amb les idees d'esquerra molt clares. Les seves expressions són, ja us ho he dit, molt properes a la gent corrent com nosaltres i molt entenedores.
Estaria be que al Parlament europeu hi hagués més poder de l'esquerra que no pas els conservadors, a veure si així es tenen més en compte als petits d'Europa, als minoritaris ( per la llengua) i al canvi del model econòmic per superar la crisi, l'educació, la sanitat, el medi-ambient.....

7 comentaris:

Anònim ha dit...

JA SAPS QUE EN AQUESTA LLISTA TAMBE I TROBARAS A LA "MALENI"?.
JUGANT......

Marali ha dit...

Doncs si ja ho se, però jo votaré per Catalunya i el cap és Maria Badia.
Un no és pot deixar portar pels sentiments a l'hora de valorar les idees i els ideals, no creus?

Anònim ha dit...

PER MI LO PRIMER ES CATALUNYA,DESPRES LA SEVA GENT,ELS IDEALS, ON SON?.
RADERA MARIA BADIA I RAIMOND OBIOLS,NO CREC,NOMES VEIG "BONS MINYONS" QUE VOTARAN A L'ORDRE D'..... COM BONS JACOBINS. I A CATALUNYA QUE LA BOMBIN......MIRA LA CHACON,MIRA AN MONTILLA, PER PLORAR.
JUGANT.....

Marali ha dit...

Estàs fent demagògia pura i dura. La gent te ideals d'una mena o d'una altra. Em diràs que la gent és preocupa per la seguretat, l'educació, les prestacions, etc... perquè és el que els afecta més d'aprop. Doncs la diferencia en les polítiques i els ideals és aquesta, segons qui es preocupa per la gent i segons qui per enriquir als seus.
Per mi el més important i per sobre de totes les coses és la gent. TOTA LA GENT d'aquest món que ens ha tocat viure.
A Catalunya qué li passa pobreta? Voleu arreglar tot el que es va espatllar durant 23 anys en 5 o 6?
I pel que fa a la Sra. Chacón i al Sr. President Montilla, és questió d'opinions oi? perquè mira pel que fa al president, que evidentment no és gaire carismàtic, però si que és un bon polític i és dels que fa les coses "a la chita callando" sense "bombo i platillos" no hauries de questionar res fins l'hora d'anar a votar de nou, perquè al cap i a la fi ell és el president de "tots"
La tesis de que la gent del PSC vota segons li manen des del PSOE és molt antiga i va ser el caball de batalla de CIU des de les primeres eleccions i mira, et diré que això ho va saber fer molt be, perquè encara dura.
Ha arribat un punt en que tanta demagògia sobre el nacionalisme, el sobiranisme, la independència de Catalunya em fa fàstic, ho sento, però ja me'n he cansat. Defenso als catalans allà on vaig, sóc catalana, m'estimo aquesta terra i la seva llengua i la seva cultura però com que per mi per sobre de tot és la gent i el seu benestar penso que el victimisme no serveix de res i el que s'ha de fer és el que calgui per tirar en devant a la nostra gent per assolir les coses importants de veritat.

Anònim ha dit...

ESTAS EN EL TEU DRET,PERO NO FAIG DEMAGOIA,EL QUE NO SERVEIX DE RES ES PENSAR COM EL SEGLE IXX.EL NOM NO FAR LA COSA.
EL PSC, FA UNS QUANTS ANYS QUE ESTA MORT I ENTERRAT,CONEC EL PARTIT MASSA A FONS,PER SEGUIR "TRAGANT" LES PINDOLES DEL CARRER NICARAGUA.I COM JO MOLTS.
SOCIALISME SI, PERO NOSTRE.AL "MUDITO" EL CONEC DE QUAN TRISCABA PER EL CARMEL,ANYS DE LLUITA VEINALS,I "NI CHITA.." NI RES DE RES,LO SEU SEMPRE HA SIGUT CALLA I...CREURE. AMB SAP GREU DISCREPA,PERO ENCARA AMB SAP MES GREU LA MANIPULACIO.
JUGANT .......

Marali ha dit...

Sort n'hi ha que la gent discrepa, i que no tothom pensa igual. Tu pots coneixer al Sr. President de quan encara no era president, jo no, jo no l'he conegut com a militant, però jo també conec el partit a fons i t'he de dir que ja tinc una edat com per deixar-me manipular. Se molt be el que són els meus ideals i els del partit.
No entenc el que dius de que no serveix de res pensar com en el segle XX i que el nom no fa la cosa. Qué vols dir?
El segle XX és el meu segle, tot plegat tan sols portem 8 anys i mig del XXI.
Pel que dius sembla que ets "EX-militant", i per algún motiu vas donar-te de baixa. Però les coses i discrepàncies no s'arreglen des de fora ni criticant ni posant mots, és lluita des de dins per fer canvis i és critica des de dins, i és vota en contra a les assemblees i als congressos, és així com és lluita per uns ideals en els que creus.
De tota manera, deixe'm-ho aquí, jo no sóc política ni el meu blog és polític, comento alguna vegada coses d'actualitat política però de manera molt casolana i dono simplement la meva opinió el més planer possible.
Podriés escriure'm en minúscules?
Fins un altre dia.

Anònim ha dit...

TENS RAO,DEIXEMO AQUI,TOTHOM TE DRET DE PENSAR SEGONS LA SEVA CONCIENCIA. UNA ABRAÇADA.
JUGANT AMB BCN.