13 d’octubre 2009

De nou escric referint-me a la premsa.....

Tots els drets reservats.
Feia dies que m'estava rumiant si fer algun comentari referent el tractament de la premsa i els mitjans de comunicació en general d'algunes notícies d'actualitat, però no en tenia massa ganes perquè sembla que avui en dia tots parlem del mateix.
M'he decidit però a fer-ho perquè penso que de tot se'n fa un gra massa. La grip A: mira que se'n ha arribat a escriure al respecte, que si pandèmia, que si tantes morts, no hi havia dia que no se'n parlés, els morts haguts a Madrid, València, Catalunya, ...... i arreu del món. Les compres de vacunes de cada país per fer front a la "fotuda" grip nova. Tanta comunicació, tants informes, tantes notícies al respecte l'únic que han fet és posar la por al cos a la gent. Els pares, a la que se'ls refredi una mica el fill/a, el portaran al metge de presa i corrent, omplint les "sales d'espera" dels CAPS, i urgències. Els treballadors de restaurants, bars, hotels, ...... també amb por de ser contagiats. I els teatres? i els cinemes? i les sales de festes, de conferències, de reunions, què? En fi que ara tenen feina a explicar que la grip A serà molt més lleu de la acostumada grip hivernal, entrevistes a metges, caps d'hospital, infermers, ... per tal de treure la por acumulada amb tanta notícia al respecte. S'ho haguèssin pogut estalviar.........
Un altre cas: El cas MILLET, portem pràcticament 3 mesos en que no hi ha dia que no se'n parli, que si tants milions, que si hi ha molts més implicats, que si anirà a la presó, que no hi anirà, que si va a veure els advocats, i per a més INRI ja ha arribat el punt que els robatoris d'aquests senyors han agafat un caire polític del que en volen treure profit electoral totes les agrupacions polítiques. Al meu parer, aquest assumpte no deixa de ser un de tants com hi ha arreu, d'estafadors i lladregots que no tenen consciència ni moral i que volen viure per damunt de les seves possibilitats i sense treballar. Quan és va descobrir va ser notícia i era normal que la premsa se'n fes ressò donat que es tractava d'una gent considerada "del rovell de l'ou" de Catalunya; donar la notícia ja estava be, però continuar amb portades dia si i dia també, opino que ha estat una exageració. Deixem que els qui han de fer la seva feina, com la policia i els jutges, facin el que s'ha de fer i confiem en que els poca vergonyes paguin, com ha de ser. Els malfactors no és mereixen res més.
I per últim, el cas GURTEL, corrupteles, comptabilitats dobles, suborns, implicats militants del PP i declaracions per aquí, declaracions per allà, ara ho nego, ara demano dimissions, ara insulto a les institucions i ara em disculpo............. No hi ha un pam de net, i als mitjans els encanta tenir de que escriure per omplir el diari. Sembla que les malifetes són molt més rendibles que la bondat. ¿ Heu llegit alguna vegada durant més d'una setmana la narració d'un acte de bondat, de heroïcitat, de coratge, de fer el be sense mirar a qui ? NO, això no ven. El que ven és l'explotació dels sentiments i el "morbo", crims, segrestos, dolor, i escàndols. ¡ quina pena !