21 d’octubre 2009

És una vergonya !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tots els drets reservats.
Després de 3 mesos per fi el jutge ha cridat a declarar als imputats Millet i després de fer-ho durant una hora cadesqun, se'n han entornat cap a casa ben tranquils i com si fossin uns bons minyons. Ni presó, ni fiança, solament han donat al jutge el passaport. Dono per suposat que de moment l'estratègia dels seus advocats ha donat bons resultats, o hi ha alguna cosa més? és que fa pensar malament la veritat sigui dita, potser si que la Llei no està prou be i és restrictiva en quan a la privació de llibertat, però no ho sembla pas en el cas d'un pobre que l'enxampen robant per poder donar de menjar als seus fills; aquest si que anirà a la presó de pet, sense excuses i gaire be sense advocat (advocat d'ofici, que no se jo si fan la feina com hauria de ser).
Crec que això no és just. Uns estafadors confessos que han tingut temps suficient per amagar, destruir o fer desapareixer proves de les seves estafes, que no els manquen diners per marxar on vulguin i viure a "todo tren", és una enganyifa de la justícia.
Avui ha sortit al diari una altra malifeta: les despeses del casament de les dues filles de'n Millet varen pujar gaire be 250.000 € que varen ser facturades al Palau i pagades pel Palau. ¿com es pot tenir tanta "jeta" ? be, i no parlem de les despeses de vacances per " todo lo alto" que varen sumar uns 500.000 €.
Déu meu¡¡¡¡¡¡ hi ha gent que s'ha quedat sense feina i sense atur que està passant gana¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
ÉS UNA VERGONYA grossa, grossa.