18 de gener 2010

Haití, i el bisbe Munilla

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Haití: desolació, mort, fam, necessitats, ferits, sense lloc on anar, sense res........... Tot això i més és el que ha produït aquest terratrèmol. En un dels països més pobres del món, on ja no hi havia cobertes la majoria de les necessitats bàsiques de l'esser humà, pateixen un terratrèmol devastador.
Tot el món ha fet i està fent tot el que pot per fer-los arribar ajut, per cobrir les mancances prioritàries: metges, bombers, menjar, medicines, aigua, tendes de campanya, diners....... però.... l'església a Espanya, com sempre, per boca (com els lloros) del recentment nomenat bisbe de Sant Sebastià el Sr. Munilla, ha deixat anar unes declaracions que il·lustren una vegada més la classe de moral d'aquesta església catòlica carrinclona i retrògrada.
Us recomano que llegiu aquest article d'El Periódico d'avui, en ell hi trobareu les declaracions de l'esmentat bisbe a la SER en una entrevista de la Gemma Nierga durant el programa radiofònic La Ventana.
També aquest article fa esment d'altres declaracions fetes per membres d'aquesta església titllant els parlamentaris de còmplices d'assassinat a l'aprovar la reforma de la Llei d'avortament.
En algunes declaracions de supervivents d'Haití vistes a la televisió és veu clarament que molts tenen un gran fervor religiós i demanen a Déu que els ajudi. Resem doncs en el seu nom i demanem-ho. Això és el que hauria de fer l'església, resar i gastar-se uns quants "millonets" per ajudar-los.
Els que haurien de donar exemple amb les seves actituds, no ho fan, condemnen, condemnen i condemnen. Com volen que s'apunti més gent al seu "club" ?