14 de maig 2009

Campions.............

Galeria de Nina Gold. Tots els drets reservats.
BARÇA 4  ATHLETIC DE BILBAO  1
Ja  en tenim una LA COPA DEL REI  -  VISCA EL BARÇA  - 
i segur que molt aviat serem CAMPIONS i podria ser que també aconseguissim la COPA D'EUROPA.....
OE, OE, OEOEOE, OE, OE.

4 comentaris:

Maurici ha dit...

Alicia, primer Visca el Barça!, ja vas veure que vaig encertar el resultat, quan sigui el moment ja et faré saber el de la final de Roma. ( je je). d'Altra banda la retransmisió del partit per part de TV1 una autèntica vergonya de producció êtica democràtica aquí en tens una crítica d'una excel-lent bloguera. http://caterinacortes.wordpress.com/2009/05/14/pocavergonyes/

Marali ha dit...

Una autèntica vergonya si senyor, tant per part de TV1, com per part del públic. TV1 havia d'haver donat la retransmissió com cal, però les aficions varen demostrar que no tenen respecte per res. Qu e no siguis monàrquic no vol dir que no respectis l'himne d'un país. Imàginat que el president de la Generalitat se'n va de visita institucional a Andalucia, posen "els segadors" i tots els assistents es posen a xiular, ho trobaries ben fet?

I d'altra banda, no era "LA COPA DEL REI"??????

Ja saps que sóc molt catalana, federalista, però també sóc espanyola i aquestes actituts m'ofenen. En nom de la llibertat d'expressió és fan bastantes coses ofensives en vers els demés.

Però com que també sóc molt democràtica, m'aguanto i callo, per respècte els que no pensen com jo.

Maurici ha dit...

En democràcia una televisió pública a més de ser-ho o ha de semblar i la que tenim i paguem fa exactament el contrari. Pel que fa a les aficions precisament la basca i catalana crec tenen molts motius per xiular a una monarquia borbònica que dóna imatge i representa un país que no entén de nacionalitats i que sistemàticament fa el possible per oprimirles abans sota les armes i avui de manera burocràtica.
Una abraçada!

Marali ha dit...

Sort en tenim que tots pensem de manera diferent i que no som perfectes perquè sino seria molt avorrit viure en un món ple de perfecció i de pensament únic. De tota manera no me'n dius res del simil que t'he posat d'un cas a l'inrevés. Una monarquía borbònica imposada pel Franco i que tots varem acceptar, no ho oblidem això.Jo parlo però del respecte als símbols d'un país, que per desgracia ni els nacionalistes espanyols ni els altres nacionalistes respecten massa.
Un petó