27 de maig 2009

El BARÇA i els mitjans de comunicació

Avui és el gran dia del Barça i dels culés, es juga la final de la "Champions" contra el Manchester United, a Roma.
El desig de tothom en general és el de que el Barça guanyi la Copa (de les orelles) i aquesta temporada s'haurà tancat amb "triplet" de copes. Jo m'incloc també en el desig tot i que no hi entenc res de futbol i no m'entusiasme gens tantes retransmissions de futbol per la tele; però allò que dèiem, el Barça és molt Barça.
La meva crítica però va encaminada als mitjans de comunicació, tan de la premsa escrita com de les cadenes de televisió. N'estan fent una gra massa, desplegaments de periodistes a Roma, muntatges de programes especials, portem ja més d'una setmana que ens bombardegen amb el Barça, la "Champions" i tota la parafernàlia programàtica de les televisions, inclòs el Cràcovia, el Club, Els matins de'n Cuní, etc....
Tot molt a "bombo i platillo" també amb molt d'auto-bombo, aquest però no és pot pas dir que ni la Junta directiva, ni l'entrenador en Pep Guardiola i ni els jugadors n'hagin fet, i cap mostra de autosuficiència ni d'ostentació. S'han mostrat tots molt discrets i humils, dient que els fa molta il·lusió poder guanyar però que primer s'ha de jugar.
Per tant, tot aquest desplegament de mitjans, tota aquesta publicitat de que "ja és nostra..........." etc... etc.... en que quedarà si no és guanya ? Els elogis es transformaran en crítiques aferrissades? No seria pas la primera vegada. Som així la gent, els pugem a dalt de tot i al més petit desencís els ensorrem: futbolistes, músics, cantants, actors, tots ja saben que aquí funcionem d'aquesta manera. Els ídols no ens agraden eterns.

3 comentaris:

Maurici ha dit...

Alicia, Visca el Barça.
Avui a Roma, Barçá 4 ManU 2

Marali ha dit...

Si l'encertes, que vols? un post polític o un post musical?
Per cert, perquè no puc accedir al teu blog? Em diu que no tinc permís.

Maurici ha dit...

Benvolguda Marali, ja fa un grapat de dies que vaig canviar de casa, ara soc un Blogger com tu. Si vas a la columna de la dreta del teu blog a Seguidors veuràs un paio amb la camisa blanca, aquest soc jo, cliques la foto i et sortiran uns enllaços, tornes a clicar The Summer of Love i ja ets a casa, benvinguda!