10 de desembre 2009

Coses

Galeria de fotos de Dedalus11. Tots els drets reservats.
Em passen els dies que no me'n adono. El darrer dia que vaig escriure va ser el 4 de desembre i tan sols vaig aprofitar per felicitar-vos el Nadal a tots els que em llegiu.
Vaig dir que potser l'endemà escriuria sobre l'Editorial conjunta dels diaris, LA DIGNITAT DE CATALUNYA, però ara que ja ha passat una setmana crec que això ja està desfasat i més si tinc en compte que vaig afeigir-me a un grup del facebook amb el mateix títol, que una vegada llegits tots els comentaris del fòrum, i tots els grups que s'hi havien afegit vaig quedar molt decebuda.
La majoria de comentaris vaig constatar que eren manipuladors, que veien "papus" per tot arreu i que s'hi afegien grupúsculs amb clares intencions desestabilitzadores, disfressats de opinions particulars.
Vaig deixar escrit algun comentari al respecte i vaig abandonar el grup. La dignitat d'un poble és quelcom molt més profund que totes les demagògies que feien servir.
Diumenge 13, és farà a diferents pobles i ciutats de Catalunya uns referèndums votant SI o NO per la independència de Catalunya. Res a dir en contra, però caldrà que en els resultats es tingui en compte la participació perquè és evident que qui anirà a votar seran els del SI. Quants votants te ER? seran aquests doncs els qui aniran a votar SI però crec que no seran prou representatius dels ciutadans catalans en general. Ei, és la meva opinió sense ànims de polemitzar de cap de les maneres.