22 de desembre 2009

Ple Hivern....fred, neu. Loteria i Festes

Galeria de Dedalus11. Tots els drets reservats.
22 de desembre, dia de la loteria i de la "salut" perquè tothom que hi juga poc o molt te l'esperança de que li toqui la loteria, i si no és així tots ens diem: "salut tinguem" jejeje.......
Són quarts d'una del migdia i no se encara on ha anat a parar la "grossa", suposo que a mi no perquè si no ja ho sabria, mala sort, "salut hi hagi" i en davant.
Setmana de fred intens i neu per gaire be a tot arreu, tal com ha de ser l'hivern, però que no duri massa perquè fa molta mandra sortir de casa amb aquest fred.
Ja tenim el Nadal al damunt, dijous farem cagar el tió, anirem a sopar amb els nostres amics com cada any i l'endemà dia de Nadal anirem a casa del fill, la jove ens farà l'escudella de la seva àvia i tots junts ens entaularem tota la tarda. Per sant Esteve vindran tots a casa meva, ja he pensat el menú, no seran els típics canelons de Sant Esteve perquè per Reis és quan toca fer-los a casa meva en honor del marit que fa anys aquest dia.
O sigui que malgrat la p... crisi, les Festes de Nadal les celebrarem com és tradició procurant no estirar més el braç que la mànega, això si d'una manera familiar a casa com sempre.
BON NADAL a tothom. El 2010 ja el felicitaré i desitjaré el dia que toqui.