21 d’abril 2010

Massa de pressa..........

Fotos de: Judith406, Chuc Hunts i Four and Fourthers.
Tots els drets reservats.
Passa molt de pressa el temps, massa........ L'abril ja s'acaba, tan sols queda una setmana i ja haurà passat l'aniversari de l'avia i el del comiat.
Entrarem al maig i la primavera es farà sentir molt més, malgrat la dita "pel maig cada dia un raig" el sol el veurem molt més sovint i ens escalfarà més.
Diumenge que be, dia 25, és farà a moltissims municipis la consulta popular "Catalunya decideix" que segurament sortirà com als altres llocs on ja s'ha fet, SI a la independència, però ja ho vaig dir una altra vegada, tots estaran molt contents però Quanta gent anirà a votar a cada municipi pel SI? perquè els que decideixen que NO no hi van i per tant malgrat que el SI serà majoritari, al meu parer no serà representatiu doncs amb un 20/30% de votants no es pot creure que tothom vol la independència.
Mireu si passa de pressa el temps que pel juny ja farà 32 anys de les primeres eleccions democràtiques pel Govern i Parlament de Catalunya si no ho recordo malament. Ara molta gent ja no es conforma amb això, vol ser independent. Perquè no viuen la realitat del moment històric en el que van néixer? volen tornar als antics regnes? Catalunya i Aragó, Castella, Navarra ? Per convèncer fan servir pura demagògia i aporten greuges actuals i històrics alimentant un odi que no te raó de ser.
Be, ja n'hi ha prou, crec que ens hauríem de preocupar molt més de coses que ens passen en general, infraestructures, educació, sostenibilitat, feina, salut, immigració......... "crisi"... i posar-hi tots el coll a una com a FUENTEOVEJUNA. Els nostres representants polítics haurien de deixar estar les seves desavinences i ganes de poder i fer el que cal fer treballant tots a una pel be de la ciutadania i deixar de banda els seus interessos polítics, que per això són els nostres representants i per això els hem votat.