09 d’agost 2008

Els Jocs Olímpics a "Beijing"

Foto de Annabel. Tots els drets reservats.
Ahir es van inaugurar els Jocs Olímpics a Pequín (La Xina) amb una cerimònia espectacular i creativa, amb focs d'artifici i un munt de gent disciplinada que va dur a terme el gran espectacle.
Al mateix temps de la inauguració, a molts llocs del món hi van haver manifestacions i protestes per la situació del Tibet i la manca dels Drets Humans.
Les disciplines esportives però, haurien de quedar fora d'aquesta situació crec jo, perquè al cap i a la fi pels esportistes i atletes la seva fita és competir i guanyar pels seus països quantes més medalles millor.
La delegació espanyola diuen que te força possibilitats de guanyar medalles fins i tot de igualar les aconseguides a Barcelona al 92, els desitjo que sigui així perquè veure coronats els esforços de 4 anys amb un "or" deu ser plenament satisfactori per l'esportista o atleta, a banda del que els pot representar econòmicament donat que segurament els requeriran per a fer espots publicitaris i seran publicitats ells mateixos.
Un canvi brusc de tema: el discurs d'ahir del President José Montilla, respecte a les reunions pel finançament i total desplegament de l'Estatut. Per a qui dubtava de que el President fes el que toca precisament perquè és el President de "tots" els catalans, us passo un enllaç amb la reproducció íntegre del discurs. on amb molts bones paraules i sense perdre el "talante" deixa molt clar les prioritats del nostre Govern i que la proposta presentada pel ministre Sr. Solbes no hi ha per on agafar-la.
Una cita: " El secret de l'existència no consisteix solament en viure, sinó en saber per a que és viu. " - Feodor Dostoievski -
.