19 de desembre 2011

CAP DE SETMANA A LA VALL FOSCA


De divendres a diumenge he estat de cap de setmana a CAPDELLA - La Vall Fosca - Pallars Jussà.

És el tercer any que acompanyo al marit-music a fer un "bolo" per LA MARATÓ TV3. La gent de Capdella ja fa 11 anys que organitzen un sopar-ball i d'altres activitats per a recaptar per la Marató i els músics de Pacific en fa 8 que hi van cada any a col·laborar de manera desinteressada, acollits això si per la gent que ho organitza que te un tracte familiar i exquisit amb ells i els qui els acompanyin.

Avui faig aquest post en honor de tots els veïns de La Vall Fosca (Espui, la Torre de Capdella, La Pobla de Segur........)Són una gent extraordinària, acollidors, generosos, pencadors i alegres. En Josep, l'Albert, la Ramona i tots els que any rera any ens trobem és mereixen això i molt més. GRÀCIES A TOTS per el vostre acolliment i generositat.

El cap de setmana va estar be, massa fred per passejar o anar d'excursió però com que erem amb molt bona companyia ens ho varem passar molt be. Converses de tota mena, confidències, consells........ I entre les converses, els menjars (jejeje....) el sopar-ball estrella del dissabte, ballar i riure, varem arribar a diumenge i després del gran esmorzar amb que ens regalen i veure el triomf del Barça, varem acomiadar-nos fins l'any vinent. En definitiva, un cap de setmana rodó gràcies a la gent de La Vall Fosca.

Us passo un enllaç per conèixer l' Hotel Montseny . Muntanya, excursions o tranquil·litat si us agrada. Cuina casolana i de zona, còmode, confortable i econòmic.

Fins aviat.


2 comentaris:

Júlia ha dit...

Un lloc molt bonic, fa temps que no hi he estat i hi he de tornar.

Marali ha dit...

Si hi tornes, pensa en l'Hotel Montseny, de veritat Júlia que està molt be i els propietaris són un encant de persones.
www.hotelmontseny.com