01 de desembre 2011

Els polítics son persones?

Galeria de Vanda. Tots els drets reservats.
Indignada, estic molt indignada. Avui he sentit a un polític parlamentari del que no se ni el nom (estava amb l'Uriel Beltran) i per mitjà de TV3 que els entrevistava després del "rifi-Rafe" que hi ha hagut al Parlament referent les expressions ROBAR i ESPOLIAR. Repeteixo l'he sentit insultar públicament a la Sra. Presidenta del nostre Parlament, titllant-la de MAMARRATXA i de que es vestia de fada, tan sols per a sortir a la foto d'El País.
No he llegit encara res al respecte però crec que aquest fet requereix una rectificació pública i unes disculpes públiques per part d'aquest parlamentari i el seu Partit.
Recordeu les declaracions d'un polític del PP (alcalde crec de Valladolid) referint-se a la Ministra Leire Pajín ? es va posar el crit el cel.......... (amb raó eh?). Doncs be, el cas d'avui per mi és tant insultant i ofensiu com l'altre. I per més INRI avui en commemora els 90 anys del vot femení.
On és l'educació, les bones maneres, el saber estar, "el savoir fer"????
Quina mena de persones son que en nom de dir la veritat i de la llibertat d'expressió creuen que els permet perdre les formes i ofendre???