21 de desembre 2011

UNA MICA DE PROTESTA?



Llegeixo avui una notícia penjada al facebook per un amic virtual que m'ha deixat bocabadada. Si ho han "penjat" deu ser veritat tot i que no se jo si el web. d'on ho han tret és gaire fiable.

El web és: www.larepublica.es  i la notícia diu que l'Ajuntament de Madrid multarà a qui trobi cercant menjar o coses per aprofitar als contenidors d'escombraries, la multa podria ser de 750,- €.

I jo em pregunto, ¿¿¿¿ l'Ajuntament de Madrid creu que una persona que remena les escombraries cercant menjar o deixalles per vendre i treure uns diners per poder menjar, podrà pagar una multa de 750,-€ ????

No s'han aturat a pensar que si els tinguessin no furgarien les escombraries???. Està clar, potser creuen que qui furga els contenidors son tan sols els indigents del carrer, desarrelats, sense casa ni família. Si, aquesta pobre gent tira com pot d'això, però per desgràcia i cada vegada més hi ha més gent que s'han quedat sense mitjans econòmics, l'atur, cap ajuda institucional, deutes, hipoteques....... que l'únic que els queda per menjar alguna cosa és anar als contenidors d'aprop "supers" o "botigues de barri" o "mercats" per veure si arrepleguen: fruita mig feta malbé, iogurts caducats, verdura passada o amb sort pot ser una plàtera de carn amb data caducada. Si ja ho sabem que més o menys a tot arreu hi ha menjadors socials, oeneges, bancs d'aliments..... però tothom hi te accés??? i tenen de tot per cobrir unes mínimes necessitats de subsistència??

I torno al "quid" de la qüestió. Si els multen i no poden pagar, qué farà l'Ajuntament? els desnonarà? els farà fora de la ciutat? els posarà a la presó per impagament????

ABSURD i vergonyos, ¿¿¿ Tant endeutat està l'Ajuntament de Madrid que necessita recaptar diners sigui com sigui i d'on o de qui sigui????

Això cada vegada va a pitjor. No saben estalviar, no tenen capacitat de decidir el que és prioritari i el que és prescindible. NO HAN PORTAT MAI UNA CASA NI UNA FAMÍLIA, AMB UN SOU ESCÀS. Qualsevol mastressa de casa els podria fer cursets accelerats per aprendre-ho.

2 comentaris:

jo artin au ha dit...

He arribat aquí per casualitat. La noticia i el teu comentari, denoten un està la veritable miseria.

Marali ha dit...

Benvingut, gràcies per la visita i el comentari.