19 d’agost 2008

Res de interessant als diaris

Tots els drets reservats.
Repassats els titulars del Periódico, veig que no hi ha gran cosa, molta xafarderia d'estiu, fotos de les vacances de lectors, en nacional el que tots ja sabem referent la financiació, el pols entre el govern de Madrid pressionat per els presidents de diferents autonomies i el nostre govern. Per més que digui el President Rodriguez-Zapatero ha incomplert la Llei perquè ja fa 10 dies que es va acabar el termini que marcava l'Estatut per l'acord per la financiació i transferències. Donar una oferta imfumable per complir amb el tràmit no te cap valor.
I en internacional, altre que tal, semblen les mateixes notícies, aldarulls per tot arreu, guerres, gent desplaçada, pobresa, discriminació, racisme, politiqueig i així dia rera dia.
Les Olimpíades que per l'equip espanyol no han estat massa bones, o potser varem pecar de triunfalisme al vaticinar que podríem igualar les obtingudes al 92.
Més víctimes de la violència de gènere, accidents mortals a les carreteres, sanció europea per la fuita d'Ascò, i etcètera, etcètera i etcètera.........
Be he dit que era poca cosa perquè ja aquestes notícies són les mateixes, més o menys, dia rera dia. No són BONES NOTÍCIES, sembla que el món està perdut, arribarà un dia que la bogeria col·lectiva serà tan greu que ho engegarem tot a rodar. Espero no veure-ho ni jo ni els meus fills i nets.
Una cita:" Per a tota classe de mals hi ha dos remeis: el temps i el silenci "
- Alejandro Dumas -

7 comentaris:

Júlia ha dit...

Em sembla que el món sempre ha estat més o menys, ara només tenim més informació. Sóc pessimista respecte a l'evolució moral, la veritat.

Maurici ha dit...

Bon dia Marali, com va això, feia dies que no parlàvem, he vist aquesta noticia http://politica.e-noticies.cat/el-psc-ni-ha-votat-mai-contra-el-psoe-ni-ho-fara-20022.html i he pensat amb la gent que vota el PSC, com que sé, bé em sembla que és aixís, que tu ho fas, que en penses d'aquesta posició que no és general en el PSC però si de qui talla el bacallà.
Salut!

Marali ha dit...

Hola Saltenc;
És veritat fà dies que no ens deiem res. Mira, pel que fa la noticia de les declaracions del ministre Corbacho, la veritat és que no em sorprenen gens perquè aquest company de partit va venir a fer una xerrada al meu poble i no em va agradar pas, no semblava pas d'esquerres.Si el PSC no ha votat mai en contra del PSOE, serà perquè en el fons estaven d'acord, de tota manera, ara, en aquests moments crec que el PSC s'ho ha de plantejar perquè no pot ser de cap de les maneres que companys socialistes d'altres autonomies se'ns tirint al damunt i ens titllint de superbs. El PSOE ha de demostrar que no ens va enganyar quan va prometre el que va prometre per aconseguir vots, fins a 25 diputats que tenen el seu valor a l'hora de votar al Parlament i si continuen amb el mateix tarannà i no presenten una oferta vàlida de finançament, ja seria hora de que votessim en contra dels pressupostos generals de l'Estat, perquè si no ens arriben diners ara, tampoc n'arribaran una vegada votats els pressupostos. Vaja, això és el que en penso. I sí soc votant del PSC i militant des del 1978. I facin el que facin els caps pensants del partit, jo votaré sempre PSC per pura convicció.
Una abraçada

Marali ha dit...

Hola Júlia;

és veritat, segurament sempre ha estat així i com que ara la informació és immediata, sembla que passin moltes més coses de les que no en sabiem res anys ha.

Jo tampoc voldria ser pessimista però és que no hi ha cap motíu per alegrar-nos i lo de la evolució moral està molt malament.

Maurici ha dit...

Doncs Marali aquest paio per no semblar d'esquerres ha ocupat i ocupa llocs molt determinants aquí allà i per a mes inri en el partit campió de les esquerres. Em sembla que Madrid ens pren el pèl i l'hi posem en safata. Ahir van ser les miserables Rodalies i els premiem amb 25 diputats, avui el tripartit amenaça a Zapatero, el senyor Saura li dóna oxigen, Esquerra se sent traïda i la senyora Geli aprova entusiasmada la maniobra "escalfa braguetes" (Ridao dixit)per tant no espero res de bo.
Per altra banda et felicito per tenir les idees clares que et poten a tenir aquesta convicció,llástima que avui aquesta gent no es mereixen aquests militants tan fidels.
Salut!

Marali ha dit...

Tu ho has dit, militants, saps? jo sempre he dit que les idees i les conviccions no fallen, el que fallen són les persones, jo no m'he dedicat a la política no em considero prou capacitada per fer-ho, però si com a militant crec que puc fer alguna cosa per millorar i convèncer des de dins. Donant-se de baixa de un partit en el que creus, no s'aconsegueix res tan sols egoistament estar dedicat a tu i a la família passant de les idees, però intelectualment crec que això no és bo.

Maurici ha dit...

Estic molt d'acord amb aquesta opinió Marali.
Una abraçada !