31 d’agost 2008

S'ha acabat l'agost

Gruta del Indio. Tots els drets reservats.
Doncs si, ja se'ns ha acabat l'agost, avui és l'ultim dia, 31 i demà ja començarem el setembre que no se ben be perquè per a mi ja és com l'entrada de la tardor.
No he fet vacances però si que ens hem pres aquest mes una mica més relaxats i no hem estat tantes hores a l'oficina, però a partir de demà haurem de reprendre la feina de manera més seriosa i planificar les accions de cara la propera temporada per veure si remuntem la crisi i anem aguantant fins l'hora de la jubilació, que no falta tant perquè 4 anys passen amb un no res.
També amb el blog he estat una mica mandrosa i tan sols he fet algun post de tant en tant. Per tal d'anar trobant la rutina diària (jo necessito una rutina planificada) escriuré una altra vegada un post diari, més llarg o més curt, de pensaments, de sentiments, de records, o del que sigui, fins i tot algun de polític que naturalment serà des del meu punt de vista com a ciutadana de "a pié"
Apa, fins demà doncs.

1 comentari:

Josep Rof Rof ha dit...

marilí bé a la vida hi ha coincidències o lo que se’n diuen... “mocadors”, tu i jo em fet un MOCADOR (en acabar l’agost ja sentim la tardor a sobre nostre i els dos en els nostres post em escrit sobre això)

Un MOCADOR. Un mocador per eixugar les llàgrimes és lo que li farà falta a molts conciutadans per afrontar aquesta tardor. Malgrat tot la vida segueix. Que la vida ens regali moments dolços i castanyes. josep