21 d’abril 2009

De nou la conferencia episcopal...........

Tots els drets reservats.
Llegeixo avui que la conferencia episcopal ja ha tornat a dir de les seves referent la modificació de la Llei de l'avortament. I dale..... que dale.....
El president de la conferència, el cardenal Rouco Varela, va dir ahir que la Llei de l'avortament no te cabuda en una societat democràtica, i també que l'assignatura de Ciutadania· acabaria amb els principis morals. Òndia (per no dir una altra cosa) ¡ que fort ! d'on treu aquestes idees? si això no te res a veure amb el que predicava Jesucrist. Be, a l'article del Periódico està més ben explicat que el que jo us pugui dir de les dites declaracions.
Tot el que vaig aprendre de petita referent la religió a la que pertany per bateig, no hi ha res que faci esment a l'avortament, si és cert que el 5è manament diu "no mataràs" però qui mata en un avortament quan encara no hi ha cap persona?
Però resulta que precisament aquest manament l'església se'l passava pel "forro" tiempos ha, quan li sortien dissidents, Inquisició, tancament a la presó de científics, guerres contra països, etc.... com el matrimoni que segons ells és indissoluble però a la vista està que qui te diners aconsegueix de l'església l'anulació d'aquest tot haver-hi fills pel mig. Hipocresia i molta "jeta" això és el que hi ha avui en dia per tot arreu de l'església, ep, no vull generalitzar però eh? hi ha capellans que fan la seva feina com cal i deixen en pau als seus fidels, amb fe de veritat i predicant la bondat, la pau, l'amor, que és el que els pertoca fer.