08 d’abril 2009

Diferencies d'opinió.............

Sortosament, avui en dia podem tenir diferències d'opinió sense enfadar-nos i amb el respecte degut als qui discrepen de les teves. Quan una persona està molt convençuda del que pensa i sent per més que discrepis amb ella i tu pensis que va errada, serà molt difícil fer-li-ho veure, intentaràs fer-li entendre el teu punt de vista amb arguments, raons, i exemples, però el més segur és que no canvii d'opinió. Vist això, el que cal és deixar d'argumentar, deixar de discutir, i amb tot respecte acceptar que la seva opinió pot ser tan vàlida com la teva. Perquè ningú te la veritat absoluta, poden haver-hi molts matisos en les opinions, i per tant el que cal és ser educat i respectuós amb els demés.
Les creences religioses, els ideals polítics, les maneres de fer i de sentir, cadascun te les seves que poden ser tan vàlides com d'altres totalment diferents.
De totes maneres, sobretot en discussions de caire polític, és molt fàcil deixar-se emportar per l'acalorament i caure en demagògies per convèncer a l'altre, o be generalitzar i titllar la política de ser una M..... i ja no parlem de les persones amb vocació de polític que, generalitzant, se les titlla de ser tots iguals, de voler tan sols el poder i enriquir-se, siguin del partit que siguin se'ls medeix a tots per igual.
Perquè m'ha sortit aquest escrit avui? doncs perquè vaig convidar a una serie d'amics del Facebook a un grup i vaig rebre l'explicació de la negativa d'un d'ells a pertànyer a aquest grup molt raonada i amb molt de respecte, cosa que li vaig agrair de tot cor. En el món blocaire, et trobes moltes vegades amb gent que discrepa amb tu però els seus arguments són la crítica i l'insult. Be, hi ha de tot com a tot arreu, no generalitzem.
I ara un apunt "futbolero" tot i que no m'agrada el futbol, el Barça per mi és alguna cosa més que futbol i es veu que ahir va fer un partidàs. Me'n alegro i "VISCA EL BARÇA"

2 comentaris:

Atlántida ha dit...

Visca el Barça i les opinions des de el respecte!

La Caperucita que se enamoró del lobo. ha dit...

Llibertat d'expressio!
:)

Espero que el meu blog t'agradi:
http://volamosalpaisdenuncajamas.blogspot.com/



12 megatones de petons