06 d’abril 2009

Hem de cantar un "Aleluia" ?

Amb el primer cafè amb llet del matí i repassant el diari, me'n adono que per fi els bisbes han decidit relegar al locutor Jiménez Losantos a un altre programa (aquest a la nit) compartit amb un altre locutor. Sembla ser que aquest ha perdut el suport dels bisbes, tan sols en queda un que està d'acord amb ell, i ara depèn molt del que decideixi ell si es queda a la COPE o accepta compartir programa en un altre horari. ¡ al·leluia ! al menys deixarem de sentir-lo al matí amb les seves bajanades i insults, Es veu que 5 querelles perdudes per insults i calumnies han pogut més per els bisbes, que els diners que els proporcionava la publicitat.
En el cas de la possible remodelació del Govern de Zapatero, segons l'article que he llegit sembla que els 3 possibles vice-presidents seran: Chaves, Jaime Blanco i Ana Mª Salgado, i deixaran el govern: Solbes (està cansat de només sentir crítiques, cremat i suposo que dolgut) i Na Magdalena Alvarez (Maleni). Hem de cantar un Al·leluia en el cas de Chaves, que se'n encarregaria de la política territorial ? També segons l'article del diari sembla ser que si, que hi ha bon rotllo amb el president Montilla i encara més amb el president Zapatero i que finalment amb ell podria desencallar l'assumpte del finançament i l'Estatut. Jo tinc els meus dubtes, precisament el bon rotllo amb el president Zapatero ha fet que des de la seva presidència d' Andalusia, es defensés el "cafè para todos" Ja ho veurem si finalment es confirma aquesta remodelació del Govern central.
I finalment, no vull deixar passar l'ocasió de parlar una altra vegada de la campanya publicitària de la Conferència Episcopal i dels linxs, en aquest article queda reflectit com l'església ha estat sempre en contra de la ciència, arribant a empresonar, i fins hi tot cremar per heretges a científics reconeguts, i no estic parlant de la Inquisició sinó del segle XVIII i el XIX. (Cremar en aquests segles potser no).

3 comentaris:

Maurici ha dit...

El futur de l'economia espanyola està en greu perill si es confirma el canvi de Salgado per Solbes, no ho dic per mèrit de Solbes que ja ha demostrat que va de tornada sinó per la immensa incompatibilitat de Salgado a la que li segueixo la pista per defecte professional des que va estar a Sanitat,el seu pas en aquest ministeri ha marcat època ja que els seus derivats estem a les últimes i tot per afavorir els grans.Quant a la següent cartera que li preguntin a Castells o Saura.

Júlia ha dit...

Com diu el refrany castellà 'otros vendran que bueno te harán', ho dic pel Solbes.

Anònim ha dit...

BO PER CATALUNYA AN CHAVEZ?. QUINA POR¡...EL PAIO DE LA DEUTA HISTORICA,....PITJOR QUE MAI.ES DIU QUE LA SEVA MISSIO ES PROVOCAR "ELECCIONS ANTICIPADAS A CATALUNYA" I MENTRESTAN FESTA FOTRA...DE TOT LO NOSTRE.
JUGANT AMB BCN.