24 d’abril 2009

Abril...............finals........ més pluges?

Tots els drets reservats.
Ens queda una setmana per acabar l'abril i avui 24 després de la calor, sol i colors d'ahir dia de Sant Jordi, no sembla pas que ens hagi de fer el mateix dia. Al menys aquí a L'Ametlla el dia s'ha llevat amb alguns núvols baixos i un sol esmorteït. Ara ja estan sortint núvols més compactes.
Segons va dir ahir en Tomàs Molina avui ens havia de fer un dia molt calorós, més que ahir i que el canvi de temps ens vindria a partir de dissabte i el diumenge gaire be que ens plouria. Malament, diumenge no hauria de ploure, tenim dinar familiar de celebracions i el voldríem fer a la terrassa, en fi, si no pot ser no podrà ser i ens haurem de conformar en veure la pluja des de la finestra.
Avui m'ha sortit un post que sembla un "parte metereológico" però que hi voleu fer, quan no se sap de que parlar, el recurs més emprat és parlar del temps. A la societat anglesa és una costum molt arrelada per començar converses amb persones a les que has conegut en aquell moment.
Be, jo també vaig tenir el meu llibre per Sant Jordi i la rosa, be en varen ser 3 de roses, suposo que n'era una per cadescu de casa: l'avi, en Joan i jo.
Crec que aquest cap de setmana descansaré d'escriure aquí per tal de veure si m'inspiro una mica més i us parlo de coses més interessants. Fins dilluns, d'acord?

2 comentaris:

Atlántida ha dit...

Bé tenint en compte com influeix el temps en el nostre estat d'ànim, és normal que a vegades ens dediquem a parlar d'ell.

La Caperucita que se enamoró del lobo. ha dit...

Jo no vaig tindre rosa, malegru que que tu si :D