14 d’abril 2009

Bona companyia

Galeria de Paulette Matos. Tots els drets reservats.
Ahir, dilluns de Pasqua, darrer dia festiu de la s.santa, varem gaudir d'una molt bona companyia doncs varen venir a casa la germana de l'avi, tieta Angelina, i la seva filla Lourdes, cosina de'n Joan.
Varem passar una tarda agradable, de molta xarrameca, parlant de tot i de res. El més important és que ens varem sentir acompanyats, malgrat que la conversa derivava massa vegades cap el passat, però està clar, és normal donat que la tieta ja te els 80 anys, l'avi de tant en tant hi deia la seva però pobrissó no seguia massa el fil perquè quan ja havíem canviat de tema ell ens sortia amb els seus records que no tenien res a veure amb el que parlàvem en aquell moment.
La cosina Lourdes està ara en hores baixes perquè ha passat per situacions personals difícils i malgrat que no li venia gens de gust acompanyar a la seva mare a casa nostra, finalment va venir i jo me'n alegro perquè crec que li va passar la tarda sense adonar se'n,igual que a nosaltres.
És bo poder gaudir de tant en tant d'una bona companyia, siguin amics o familiars i crec que ho hauríem de fer més sovint. Donat que els caps de setmana no podem anar en lloc al menys amb les visites agradables et distreus.