30 de juliol 2009

FOC AL PARLAMENT

Tots els drets reservats.
He titulat aquest post "Foc al Parlament" de la mateixa manera que l'editorial del Periódico d'avui. Podeu enllaçar el títol per llegir-ho o be en el nom del Periódico. Resulta que els polítics de l'oposició: CIU, PP i CIUTADANS es varen despatxar sense embuts al Parlament, acusant als bombers de no haver fet be la seva feina, de relaxament, fent més cas de la rumorologia que dels dictàmens dels experts, i carregant la responsabilitat (com sempre) al Conseller Saura.
L'alcalde d'Horta de Sant Joan de CIU també va deixar anar la seva "perla" a l'endemà de la mort dels 4 bombers i els 2 ferits greus dels que més tard en va morir un. Calladet hagués estat més be.
Hem sembla vergonyós que aquests polítics facin us d'una desgràcia i d'una gran pèrdua per optimitzar les seves pretensions. Això no és fer oposició, això és criticar per criticar i treure'n el major rendiment polític possible. Si no estesin tan encegats i estesin més a prop de la gent se'n adonarien de que aquesta no en te res de tonta i sap molt be distingir el que és una veritable i raonada oposició i la pura demagògia i crítica per quedar com els bons de la pel·lícula. En aquest cas han quedat com els dolents perquè a l'igual que amb la Creu Roja, els Bombers són apreciats i respectats per tothom. Cada vegada més professionalitzats i entrenats, arrisquen "la pell" per evitar que el foc s'ho endugui tot, salvar cases, persones, animals, etc.....