29 de juliol 2009

La darrera notícia: ETA HI HA TORNAT...........

Tots els drets reservats.
No volia escriure res fins el cap de setmana però avui al llegir els titulars de El Periódico veig que una vegada més ETA HA TORNAT A ATEMPTAR, aquesta vegada contra una caserna de la "guàrdia civil" a Burgos.
Quan s'acabarà? tantes detencions i sempre hi ha gent nova que continua, perquè?, des la mort de Carrero Blanco ja fa 37 anys, quantes vegades se'ns ha dit que la banda terrorista havia estat desarticulada? quantes vegades s'ha detingut els presumptes caps de la banda? com és que tornen i tornen a muntar "comandos" amb els seus caps? qui els alimenta? qui adoctrina els joves per a que continuïn?
Jo ja tinc 62 anys per tant els terroristes de llavors deuen tenir entre 60 i 70 anys i o són morts o estan a la presó o segueixen com a "tapats". Són aquesta gent els que adoctrinen als seus fills i als amics dels seus fills?
Jo ja no ho se, i ja se'm escapen els motius reals de la seva existència. Quan sento tanta ràbia penso, apa nois, tanqueu fronteres i deixeu-los sols, que s'espabilin com a país ells solets. Res de calerons de la resta de l'estat i que es muntin ells el seu govern i la seva democràcia, que se'n vagin a parir panteres i ens deixin tranquils a la resta. Però és clar, no és tan fàcil perquè no tot el país basc ni tota la gent del país basc volen això, i acabarien pagant justos per pecadors. Una qüestió d'estat molt difícil de resoldre i qui sap si jo la veuré resolta en el que em queda de vida.
Tots sabem que durant la joventut tots hem estat molt més radicals, que ens ha costat molt acceptar que no tot és negre o és blanc, que hi ha grisos, però d'aquí a creure que les coses poden canviar mitjançant la violència i l'assassinat hi ha un bon tros. Crec que hi ha una manca de valors, de bonhomia i d'educació que fan que aquest jovent tant radicalitzat siguin totalment manipulats i adoctrinats. L'afany de córrer riscs i aventures els han fet vulnerables per a ser encaminats cap a on volen els interessos d'uns quants.
ETA NO.............. ETA NO ............................ ETA NO........................
ETA NO......................
ETA NO .......................
ETA NO ......................