08 de desembre 2008

Avui encara és "Festa"

Tots els drets reservats.

Si, gràcies a la religió, avui encara és festiu. Els catòlics celebren avui el dia de la "Immaculada Concepció". Aquest dia, quan jo era petita i es va començar amb els dies del pare i de la mare per allò dels regals i el comerç, era el "dia de la mare" i en certa manera te més lògica homenatjar a les mares aquest dia que no pas el primer diumenge de maig.

És una Festa d'aquelles tan arrelades (com Reis, Sant Joan, Cap d'Any) que si deixés de ser festiva tothom protestaríem malgrat no ser pas massa practicants de la religió. Ja ens van treure San Josep (i adéu crema de Sant Josep), Sant Pere, Sant Jaume, dijous Sant, etc...etc.... en fi festes tradicionals que al nostre país i a d'altres estan lligades a la religió catòlica, però que en realitat el seu significat religiós és el de menys per molta gent, el que importa és gaudir d'un dia sense haver d'anar a treballar. Som com criatures, fem festa i no em d'anar a escola, jejejeje.

Moltes Felicitats a qui celebri el seu sant. A totes les Immes, Immaculades, Concepcions, Conxi tes, Conxes, PASSEU UN BON DIA.