20 de desembre 2008

Dia esplèndid malgrat l'hivern

felicitació d'una amiga que aprofito per felicitar-vos a tots.
Avui fa un dia esplèndid, amb sol, cel blau i gens de fred, tenim de ple al damunt l'anticiclò i per tant sembla que de moment ens farà uns quants dies més de bon temps.
M'anirà be per l'ànim perquè els dies grisos i freds m'ensorren una mica.
Ja he anat a comprar i he fet l'encàrrec per l'escudella de Nadal i els pollastres per fer al forn. Ho aniré a buscar el dimarts per no haver de córrer el dimecres i fer tanta estona de cua com he hagut de fer avui.
Dilluns, que serà el "dia de la salut" per allò de que no ens ha tocat la loteria i tothom diem és igual "salut hi hagi", he d'anar a un sopar de companys també per felicitar-nos les festes. Espero que no em passi com l'altre que vaig anar, que se'm va posar tant malament.
No s'acaba d'arreglar l'assumpte del finançament i pinta malament, a la reunió d'ahir entre el President Montilla i el President Rodriguez-Zapatero és va arribar a algun acord però que sembla ser que encara n'hi haurà per 2, 3 o 4 setmanes més d'esperar. Pot ser si que finalment els socialistes catalans haurem de prendre una decisió i no creure'ns més als companys del PSOE. S'han "emperrat" en donar-nos "cafè para todos" i això no pot ser. A mi m'agrada el cafè i en vull però al meu veí no li agrada i no en vol saber res. Difícil està la cosa.