29 de desembre 2008

El dia dels Innocents

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Ahir va ser el dia dels Innocents i jo vaig fer un post sense esmentar-ho gens. Innocent de mi, ni hi vaig pensar.
Quan érem petits anàvem pel carrer penjant les llufes a qui podíem, recordo que qui me les va ensenyar a fer va ser la meva mare deixant-me sorpresa de que ella en sabés.
També de gran, be d'adolescent, encara que ja treballava, amb el company de feina i l'any de la gran nevada, varem fer una innocentada per telèfon; varem fer portar una estufa de gas butà a casa del veí perquè és moria de fred. Lo bo va ser que s'ho van creure i quan el veí va rebre l'estufa "els renecs" es van sentir a tot el carrer.
Aquest temps ja ha passat, al menys a les ciutats grans, perquè la quitxalla no pot sortir a jugar al carrer perquè és massa perillós. Ara ens dediquem a llegir el diari i provem d'endevinar quina és la notícia falsa, també a la ràdio en deixen anar alguna. Aquest any però com que no me'n he recordat ni tan sols el diari he llegit, ni he cercat la innocentada.
Llegint el blog de la Júlia me'n he adonat que ahir varen ser els Sant Innocents, ella si que va postejar una bona broma, i a més molt creïble. Llegiu-la, us agradarà.