28 de desembre 2007

Coses que han passat

Ahir varem escoltar estorats la informació de l'assassinat de Benazir Bhutto la lider de l'oposició del Pakistan. Avui llegeixo les declaracions del bisbe de Tenerife al diari "La opinión" sobre l'homosexualitat i el abusos sexuals a nens.
Que està passant en aquest món? Fer oposició políticament per intentar millorar el teu país és tan greu que mereix la mort de manera tan terrible? anar a escoltar un míting polític pot resultar tan perillós que hi perdis la vida? 1,10,15,25 morts i no se quants ferits.
I aquest bisbe? diu que hi ha nens de 13 anys que estan demanant l'abus, que consenteixen i fins i tot provoquen. Com pot generalitzar d'aquesta manera? els adults són adults quan arriben a saber que és el que està be i el que no, quan saben dominar els impulsos, quan saben responsabilitzar-se dels seus actes,....... També diu en aquesta entrevista que en Jimenez Losantos, tot i que difereix en la forma, quasi sempre posa el dit a la llaga i te raó.
Vaja, que estem ben arreglats entre els fanàtics assassins de polítics (les víctimes innocents per a ells són danys "col·laterals") i personatges com aquest bisbe que en lloc de preocupar-se per exemple de la fam al món, de la pobresa, de l' educació, ...... pretén disculpar comportaments inacceptables i culpar als pares de les inclinacions sexuals dels fills.