28 de setembre 2008

Se'ns ha mor en PAUL NEWMAN .......

Paul Newman va morir ahir a casa seva als 83 anys, tal com ho va voler, en una mort digna, envoltat pels seus.
És curiós en un actor de Hollywood, que les primeres notícies de la seva mor arribessin als mitjans a través de les fundacions benèfiques de les que ell n'era benefactor i fundador.
Avui El Periódico publica un article al respecte, que podeu llegir aquí, lloant la seva feina com un dels grans actors i com a persona humana d'una gran qualitat, també li ha dedicat el segon editorial que ha titulat "Els ulls blaus del cine". De fet tots els articles que he llegit han coincidit en destacar de Paul Newman ja no tan sols la seva qualitat d'actor, sinó també la seva gran qualitat humana.
Ha estat el meu actor preferit, de jove i de gran. Descansi en pau al cel dels artistes.

2 comentaris:

Atlántida ha dit...

Paul Newman era un guapo entre els guapos, però el que m'ha impressionat de la seva carrera, és precisament la seva elecció de morir amb dignitat, i el que es destaca de la seva qualitat com a persona.

Marali ha dit...

A part de ser un ídol del cinema, a mi també em va impresionar d'ell totes les coses que anava llegint al llarg dels anys, de les seves qualitats i la seva modestia. 58 anys de matrimoni i sense escàndols ja és un exemple de bonhomia.