03 de setembre 2008

Sense rutina, de moment

Foto de Tracy Jones. Tots els drets reservats.
Al meu escrit de diumenge, vaig dir que des l'endemà i per tal de tornar a agafar la rutina (planificada) tornaria a fer un post diari, però la veritat és que malgrat no haver fet vacances del tot, reprendre la rutina de la feina diària d'oficina m'està costant força.
D'altra banda, llegeixes les notícies i no saps ben be com agafar-les o comentar-les perquè més o menys continuen essent les mateixes.
Sortim a i o 2 dones mortes diàries per els seus companys o ex-companys. Tema del finançament i l'estatut, continua igual, esperant el nou termini donat d'un parell de mesos. El govern central diu que la setmana vinent el president compareixerà davant el Parlament per explicar les mesures "anti-Crisi". El barril de petroli s'abaixa, però no repercuteix com cal en els sortidors. 400 i escaig de morts a la carretera aquest estiu (la taxa més baixa en molts d'anys) són molts morts. També és noticia la demanda del jutge Garzón, als Ajuntament, a l'església i als familiars, dels llistats de morts i desapareguts de la Guerra civil. Uns hi estan en contra i d'altres a favor.
Al cap i a la fi, demà les notícies continuaran fent esment de tot això, amb els afegitons que calguin, com ara les guerres que hi ha pel món, disturbis de ciutadans emprenyats a diferents països, com Tailàndia per exemple, o Geòrgia, Ossètia i Rússia, a Bolívia, Colòmbia, violència a Mèxic.......... a més de les catàstrofes naturals com els "monsons" a la Índia, terratrèmols a la Xina, i huracans o turmentes tropicals al Carib, la fam a l'Àfrica, l'explotació dels infants fins i tot l'assassinat de molts infants per tal de vendre als rics els seus òrgans interns per trasplantaments.
¡Ostres! quin post que m'ha sortit, és terrible, confio que demà deixaré de banda això que està passant en aquest planeta cansat i envellit, i trobaré un tema més optimista o si més no més personal.
Una cita: " La veritable grandesa consisteix en fer que tots es sentin grans "
- Charles Dickens -

2 comentaris:

Maurici ha dit...

Ens tenen entretinguts oi. T'adones que en els informatius,, sobre tot a Espanya el sang i fetge cada vegada guanya mes minuts, per cert el millor de tot són els testimonis agafats pel carrer i amb l'escarxofa davant.
Salut!

Júlia ha dit...

Es que només ens donen les males notícies, les bones no venen. A la 2 fa anys en alguna ocasió te'n donaven de bones però ara ja ha passat a la història el tema.