25 d’octubre 2008

Concert a L'Auditori

Fotos de Jrrof. Tots els drets reservats.
Mercat a La Garriga.
Fruits de tardor.
Les fotos d'avui i les de cada dia no tenen mai res a veure amb el post que escric, les trio simplement perquè m'agraden, les meves preferides com ja haureu pogut veure són les de flors acolorides i que donin la impressió de que són reals.
Gràcies a un amic, ahir varem anar de concert. Des del dijous 23 d'octubre s'està celebrant a Barcelona el 40è. Festival de Jazz de Barcelona. El mateix dia 23 va començar amb un concert de BEBO i CHUCHO VALDÉS, pare i fill, uns veritables i increïbles músics cubans. M'hagués agradat molt poder-hi anar però no ens en varem assabentar fins ahir i ja no hi érem a temps, a part de que feia mesos que les entrades estaven exhaurides.
Tornant al concert d'ahir, el que varem anar a veure i escoltar va ser a AL GREEN, reconegut cantant mestre del "soul" amb una veu fantàstica. Al Green va començar a cantar de molt jove i va tenir molt d'èxit, ho va deixar per fer-se predicador, però ara ha tornat a gravar i torna a exercir de cantant i músic.
El concert va estar fantàstic, amb una banda de músics boníssims, uns cors fantàstics i 2 ballarins, va ser una hora i mitja de ritme i bona música que els amants del "soul" varen gaudir i en peus demanaven més i més. Em va agradar força sobretot per la qualitat, malgrat que he de dir que el "soul" no és pas la música que més m'agrada.
La setmana vinent també tenim plans, el dimarts anirem amb els nostres amics al DémoDé de Barcelona (Jardinets de Gràcia) on hi actua un "chansonière" Philip Both molt bo, aquesta vegada serà música francesa, Brassens, Brel, Aznavour, etc.... Segons en Joan és un artista com "la copa de un pino" i fa un show de 2 hores que es fan curtes. Confio en que m'agradarà i que passarem una estona agradable.
I dijous 30 també hi ha plan. CATARSI TEATRE presentarà al Teatre Ponent de Granollers la seva última obra muntada "Les amistats perilloses" Ja us en faré memòria la setmana vinent.