09 d’octubre 2008

Encara està malalt pobret................

Estic escrivint aquest post des de l'ordinador del meu marit, perquè ja tenia "mono" d'escriure i el meu encara està a l'hospital.
El que passa és que a l'hora de cercar una foto m'han surtit les que ell te dins la màquina i he hagut de triar la menys personal, (sense primers planols de persones)que si que ho és perquè varem fer una petita excurssió a Paris ja fa un parell o 3 d'anys (l'única vegada que jo hi he estat) i que em va agradar molt malgrat el poc temps que teniem per visitar la ciutat. De fet, l'excusa per anar a París va ser anar a un concert del "Shadows" del que varem gaudir com si haguèssim tornat a l'adolescència; i varem aprofitar per fer les visites típiques: Tour Eiffel, Nôtre Dame, L'Opera, Champs Elysées, ........ i un sopar en un "Bateau mouche" de nit que va ser molt agradable.
Avui tan sols he pogut repassar els titulars d'El Periódico que com sempre estem amb el mateix, més o menys: Obama-McCain, la financiació, el traspàs de rodalies, el pànic financer, la caiguda de les borses (que no és "moco de pavo") la injecció de diners a la banca, l'abaixada del preu del diner a la Comunitat Europea, i etc..... etc.... Com que ha estat molt somer no m'ha cridat pas l'atenció alguna notícia d'aquelles que dius, ostres! he d'escriure d'això. Dies passats va saltar la noticia; que vaig trobar escandalosa i vergonyosa; de que una empresa havia acomiadat una treballadora que estava en coma a causa d'un accident de moto. La familia havia presentat la corresponent baixa laboral i els corresponents partes de confirmació de la baixa setmanals, però està clar la empresa volia estalviar-se uns diners i la va acomiadar "per reiterades faltes d'assistència i de puntualitat" ¡qué fort! quina insensibilitat, quina avaricia, aprofitar-se de la mala sort d'una persona per paliar els efectes de la crisi dins l'empresa, un sou menys que pagar.
Per sort, al haver sortit a tots els mitjans aquesta notícia ha fet que reconsideressin la seva posició i han deixat sense efecte l'acomiadament. Aquesta primera actitut però, els farà més mal que no pas haver de pagar a una treballadora que no treballa perquè s'han quedat ben retratats com a persones.
Canviant de tema i per acabar, vull fer servir aquest post per felicitar a la meva estimada jove, la Marina, que avui cumpleix anys i és molt feliç. Jo li desitjo aquesta felicitat per tota la seva vida i que en pugui cumplir al menys 2 vegades més els mateixos d'avui.

1 comentari:

Marina ha dit...

Moltíssimes gràcies!
Petons!