23 d’octubre 2008

Entrevista molt interessant

Foto de Jrrof. Tots els drets reservats.
Ahir vaig ensopegar a la tele amb el programa 59 segons de TVE. Estaven fent una entrevista a l'actor Antonio Banderas i m'hi vaig quedar enganxada.
L'admiro aquest home, més que com a actor, (que també) com a persona. ¡ és tan creïble ! parla sense embuts del que sent i del que pensa, no renuncia mai dels orígens, està orgullós de ser de Màlaga i espanyol, i te les idees molt clares que exposa mesurant molt be les paraules sense ofendre.
Li varen preguntar si creia que guanyaria les eleccions nord·americanes l'Obama o McCain i va dir que ell confiava en que aquesta vegada si, i guanyaria l'Obama però que la societat nord·americana era molt complexa, que hi havia molt vot ocult, i que l'efecte raça podria fer que el vot es capgirés cap el McCain.
També va comentar que a Estat Units els actors, escriptors reconeguts, artistes en general, podien posicionar·se políticament que no se'ls hi tenia en compte per res a l'inrevés del que passa aquí que quan una persona rellevant (de la cultura en general) és posiciona i fa campanya per un polític determinat, el marquem i el critiquem.
Va voler participar també en la taula de periodistes contestant les seves preguntes i enfadant·se en broma quan li desapareixia el micròfon.
Va ser una entrevista molt interessant i amena. Aquest home, a part de "guapo" dimana sinceritat i credibilitat. S'hauria de dedicar a la política, crec que ho faria molt be.