01 de desembre 2008

Dia Mundial contra la Sida

Avui ja fa 20 anys de la instauració del dia 1 de desembre com a "DIA MUNDIAL CONTRA LA SIDA"
Hem de continuar alerta, ensenyar als nostres fills, i reivindicar la necessitat de medicines contra la SIDA pels països més desvaforits que pateixen més que ningú aquesta "malaltia"
Un amic de Facebook m'ha fet arribar un manifest que es llegirà avui en una serie d'actes relacionats amb la lluita contra la SIDA. El podeu llegir aquí, de fet aquest manifest està inclòs en un web que crec que també ens podria interessar anar-hi passant de tant en tant.
Deixant de banda aquest recordatori, us diré que ahir varem celebrar en família els 2 anys del nostre nét Joan, ¡ si l'haguèssiu vist obrint els regals !, se'l veia tan content, tan feliç i rialler que per nosaltres va ser com un bàlsam, ens queia la bava a tots. Cada vegada enraona més be, ja ho diu tot, és un "nano" tranquil que sap jugar sol i que te unes converses amb les joguines que et mors de riure. Li encanta però que l'ajudis a passar qualsevol dels llibres que ja te i que li facis preguntes del que hi ha, dels colors, de les coses i a més fer "onomatopeies" . En fi, que ell s'ho va passar "pipa" i nosaltres encara més.

3 comentaris:

Atlántida ha dit...

Ay! les àvies! la veritat és que al Joan li encanten els colors, sempre s'està fixant i els repeteix sense parar, a mi em semblà una meravella.

Marali ha dit...

Si noia, som així, una mica recordant els nostres fills de petits però sense tanta responsabilitat, i mirar-lo i estar amb ell sembla que et rejoveneixi.

Anònim ha dit...

SOC PART DE UNA COLLA DE GENT,QUE VISITEM MALALS SENSA FAMILIA, ELS DEL SIDA, MALGRAT TOT SON ELS MES ABANDONANTS. JUGANT AMB BCN......