11 de desembre 2008

Sopar i mal de panxa......

sophie. Galeria de furs and feathers. Tots els drets reservats.
Ahir em vaig passar el dia al llit, amb dècimes de febre, mareig, mal de panxa, etc.. i no explicito més. El dimarts vaig anar a un sopar d'aquests de germanor perquè arriba el Nadal, i tot i que estava tot molt bo i m'ho vaig menjar de gust, se'm va posar a l'estomac "fatal", ja abans de marxar del sopar vaig haver d'anar al lavabo....... Quan vaig arribar a casa "otro que tal" i la nit va ser bastant dolenta doncs em vaig haver de llevar 3 o 4 vegades per fer el mateix.
Tenim la tendència a pensar que el que ens ha posat malament és l'últim que hem menjat, però en realitat sol ser l'àpat anterior i això és el que em va passar a mi. Al migdia havia menjat una amanida d'arròs que no tenia perquè sentarme malament, doncs no hi havia pas res pesant, però ja em vaig notar que no se'm havia assentat gens be. A mida que van anar passant les hores i arribada l'hora del sopar de compromís ja vaig veure que no estava gens "catòlica" però està clar, no podia pas defugir. Potser no hauria d'haver provat res però feia molt bona pinta i tenia gana, no em vaig passar menjant però és clar, el meu estomac no anava fi i al anar-li afegint més coses per pair va dir que "nanay".
O sigui que malgrat donar-li la culpa al sopar, en realitat va ser el dinar el que em va fer mal. Avui sembla que de mica en mica les coses és van arreglant i he admès be el cafè amb llet del matí. Un dia de desdejuni no fa mal a ningú i és el millor per guarir el mal de panxa. Avui serem cauts i dinarem un platet d'arrós bullit "de malalt" que dic jo, un rajolinet d'oli, 2 grans d'all i ben bullit.

2 comentaris:

Atlántida ha dit...

Nena cuida't! jo també he estat amb mal de panxa aquests dies (ardor), però es que jo vaig abusar: divendres, dissabte i diumenge!!! No pot ser!

Marali ha dit...

Si, si, ja no se si és "virus" o que realment amb l'ansietat estic carregant més del compte l'estomac. Tornarem als remeis casolans que no m'han fallat mai, arròs bullit, torrades i poma ratllada. al menys avui i demà. Ahir no vaig menjar res. Cuidat tu també wapa.