10 de juny 2009

He fet coses per mi

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets registrats.
Avui, m'he llevat molt aviat perquè me'n vaig anar a dormir també aviat i ja havia dormit prou. 
He aprofitat el temps per endegar la casa més a fons que altres dies i també per fer coses per mi que ja feia temps que havia deixat de fer.
Es tracta de començar unes rutines noves i anar- me acostumant'hi. Després del meu cafè amb llet matinal i les "pastilles", cigarreta i 10 minuts més de relax escoltant els ocells, en lloc d'anar directa a l'ordinador i mirar el correu, el facebook i el blogger; aniré primer per la casa, si em sobra temps faré alguna cosa per mi com pot ser: la manicura, posar-me crema a les cames, tenir cura dels peus, etc... després llevarem l'avi i seguidament a l'oficina.
Tinc un parell d'amigues, a part de la família, que no em treuen la vista del damunt i cada vegada que ens veiem em fan una repassada. Tenen raó, ja ho se, no m'estimo massa i he de començar per estimar-me una mica més en el meu propi benefici, per a que l'esdevenir sigui més fàcil per tothom.
Pensareu: ja està l'Alícia fent propòsits que no complirà. La voluntat hi és us ho asseguro i procuraré mantenir-la.
La veritat és que avui que m'he pogut entretenir fent-me la manicura, per mi, m'he sentit bastant satisfeta. Ja se que no és res, que això era una cosa molt habitual en mi fa uns anys i també per la majoria de dones, però jo ja no tenia cap ganes de tenir cura de mi mateixa i això no podia ser. 
Viu, riu, sigues feliç, estima't i estima, són els millors consells que m'han donat i procuraré seguir-los.
Ja és l'hora de fer el dinar, me'n hi vaig.