19 de desembre 2007

El Serrat............ Queralbs

Enyorança, records, desconnexió, tranquil·litat, serenitat. Tot això és per mi "Can Janeta" d'El Serrat (Queralbs-Ripollès) és una casa dels meus millors amics on hi hem anat com a mínim una vegada a l'any a passar hi algun cap de setmana. Ara ja tinc ganes de tornar-hi però ho farem quan hagi passat el fred intens perquè ja m'és prou dificultós caminar pels caminets, havent-hi neu encare més. Ara, estar davant de la llar de foc de Can Janeta i mirar el paisatge nevat per la finestra és un privilegi impagable.

4 comentaris:

Dessmond ha dit...

Sembla una postal d'autèntic Nadal. La llar de foc i l'olor a llenya cremant-se, l'espetec de les espurnes... més nadalenc, impossible.

Anònim ha dit...

Ostres, sembla que aquet lloc el coneixo,i que se ni esta de bé aquesta casa.Adéu guapissima

jrrof ha dit...

Molt bonic el Ripollès! Tenim al costat de casa llocs idíl•lics què ens evoquen records llunyans! Queralbs n’és un (hi férem estada el 74 dos fills, en una paisa arranjada, tota de fusta, d’uns amics. Mai oblidat per nosaltres. Els dos fills varen guarir tots els mals de gana i nosaltres també d’esperit) Dolços records! Ara revifats perquè el bloc de la Marili ens n’ha parlat. Gràcies.

Anònim ha dit...

Jo aquest poble el conec, és can Xaneta