27 de febrer 2009

Divendres 27 de febrer.........

Galeria de Chuk Hunts. Tots els drets reservats.
Un altre cap de setmana i final de mes. Se'ns apropa la Primavera i podrem tornar a gaudir de més dies seguits de sol i cels blaus, amb els colors de les flors, el verd de les herbes i dels arbres.
Per motius que no venen al cas m'he quedat sense ajuda per cuidar de l'avi i haurem de canviar algunes coses del dia a dia. Menys hores d'oficina o be començar a treballar de les 7 del matí fins les 9, de les 11 fins les 14, les tardes però no hi haurà variació. De tota manera haurem de programar-nos les sortides de casa i a més fer-les per torns doncs ha arribat el punt en que l'avi no és pot quedar sol si està llevat.
En aquests moments se'm fa una muntanya, però suposo que una vegada hagem agafat la rutina tot anirà més be.
No se si aquest diumenge gaudiré dels fills i els nets, si pel que sigui no els veig els aniré a visitar entremig de la setmana vinent.
Finalment aquest post sembla més una agenda de coses a fer que un article amb un tema concret. Va com va, m'ha sortit així, la veritat és que els temes dels diaris se'm fan feixucs per parlar-ne d'ells, política? corrupció? eleccions a Galícia i a Euskadi? guerres? fam?.......... deixem-ho per un altre dia.